ЄВРО. Київ. День дев'ятий. Перші жертви (фото+відео)

17 червня 2012, 04:46
Власник сторінки
журналіст "5 каналу"
0
3731
ЄВРО. Київ. День дев ятий. Перші жертви (фото+відео)

EURO. Connecting people)

Збірні та їхні валізи починають збирати валізи. У Києві це помітно по шведському куточку у фан-зоні на Хрещатику. Наступного дня після другого програшу їхньої команди жовто-блакитних вже на звичному місці було значно менше, ніж раніше.



Дев'ятого дня визначалася доля команд групи А. У київській фан-зоні зібралися вболівальники Росії та Польщі. Поляки гуртувалися біля меншого екрану.








Прихильники Росії дивилися трансляцію на великому екрані...






На фоні поляків та росіян майже не було помітно вболівальників інших збірних. 





Додивитися останні матчі групи А мені не вдалося. Увечері дев'ятого дня ЄВРО я направився у Львів. Відгуки європейських вболівальників як-то німецьке "Ві лав Львів" і данських "Львів просто рай після Харкова" не залишили мене байдужими. 10-ий день ЄВРО - останній для Львова. Тож хочеться подивитися, як свято футболу проходить у нашому західному місті.
Уже у потязі друзі повідомили про результати матчів. Росіяни та поляки - прощаються з ЄВРО вже на стадії групового турніру. Щоб там не казали про дружбу білорусів з росіянами, але мої сусіди у купе - троє білорусів - щиро зраділи за "Великого брата") Та аж так, що потяг вже стояв у Львові, а двоє з них ще спали)))
Уже у Львові побачив реакцію німців. Їх кілька десятків приїхало з Києві. Вони також пораділи за росіян)
Львів вразив вже з перших хвилин. Але про це вже у наступному дописі. Сьогодні ми будемо прощатися ще з двома гостями ЄВРО...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.