5 канал. Ні закону про наклеп (+фото)

25 вересня 2012, 21:24
Власник сторінки
журналіст "5 каналу"
0
1506

Долучилися до спільної акції...

Протягом вівторка 24.09 кілька десятків сайтів вийшли з банером акції "Скажи НІ закону про наклеп". Цей заклик був і на сайті 5-го:


Але цим на 5-му не обмежилися. У нашій редакції "ЧАС. Підсумки дня" традиційні заголовки основних тем гостьових студій вирішили так само замінити гаслом кампанії. Виглядало це так:






А далі - цікаве)

Ви вірите у збіги? У те, що вінок випадково впав на Януковича? У те, що двері у Раді випадково закрилися перед Януковичем у дені інавгурації? У те, що Янукович не зміг виговорити слово тоталітарізм?
Тоді ось вам ще одна випадковість: вперше за час існування "ЧАС. Підсумки дня" програма перервалася напівслові! Ось офіційні пояснення: 

 Перепрошуємо за відсутність звуку в ефірі. Через технічні проблеми програмі довелося раніше перерватися на рекламу у 2-му блоці. Ці ж самі проблеми зі звуком заважають нам вийти у прямий ефір у 3-му блоці. "ЧАС: Підсумки дня" змушений перенести тему розмови про тестуванння кандидатів на чесність та порядність на завтра. Дивіться продовження сьогоднішнього ефіру 26 вересня о 20-10.

Сподіваюся, це просто збіг обставин, і це не ті "технічні проблеми", через які пропадав з ефіру ТВі...

Уже після ефіру побачив новину: РЕГІОНАЛ ВІДЗИВАЄ "НАКЛЕП". Про це повідомила прес-служба Партії регіонів. "Найдемократичніша наша"...

Деяки мої колеги (і не лише з 5-го) почали говорити про перемогу журналістів, про ефективність акції... ну-ну...
По-перше, ми ще добре пам'ятаємо, з ким маємо справу. Тому радіти якось зарано. Чи хтось вірить, що таким чином Журавський "виходить з державних інтересів"? Тобто визнає, що раніше діяв проти державних інтересів?
А по-друге, варто ознайомитися з парламентською процедурою, з регламентом роботи Верховної Ради. Ну не можна просто так о 22.10 вечора/ночі не сесійного вівторка одним бажанням народного депутата (та навіть президента!) взяти і зняти законопроект, який пройшов перше читання. Я навіть більше скажу: уже на перші хвилини наступного дня - 26 вересня на офіційному сайті Верховної Ради не значиться нового документа від ЖУравського:


Тож розслаблятися, колеги, зарано! Згадайте історію мовного закону. А раптом знову хтось Литвина здасть. А раптом Чечетов знов "переплутає" "+" і "-"?
Тож планумо наступні акції! На Банковій, під Кабміном і офісом регіоналів. Пікет Ради - має бути останнім боєм...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
ТЕГИ: 5 канал
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.