Чи подякує Кличко Яценюку?

30 жовтня 2012, 20:17
Власник сторінки
журналіст "5 каналу"
0
2755

УДАР переміг Довгого на окрузі у Києві завдяки діям своїх заклятих «партнерів» з Батьківщини. От тільки чи визнає це екс-боксер?

У своєму базовому регіоні – Києві – партія Віталія Кличка спромоглася перемогти лише в одному окрузі. Але в якому! У принциповому протистоянні «зі сльозами на очах» свою поразку визнав «молода надія Черновецького» екс-секретар Київради Олесь Довгий. Той що «такий маленький, такий нахабний»
http://www.youtube.com/watch?v=sy9UZVMrFPE


Своїм висуванцем – Віктором Чумаком – Кличко має справді пишатися. По суті добро перемогло бабло… Не такий вже Київ і продажний!!!

Але разом із келихом шампанським за перемогу Чумака Кличко має згадати і іншу людину, яка внесла свій значний вклад у перемогу. Це людина зі стану «партнерів» з об’єднаної опозиції – нардеп-бютівець Юрій Ганущак. Він не був би зайвим у наступному скликанні парламенту. Проте він зробив ВЧИНОК! 15 жовтня Ганущак заявив про зняття своєї кандидатури заради спільної перемоги над Довгим…

Ганущак допоміг перемогти Довгого


А тепер давайте згадаємо, що того дня «Батьківщина» зняла 27 кандидатів на користь УДАРу.

У той же день «партнери» закидали Яценюку: ви не тих зняли, ці 27 ні на що не впливають…
Проте реальність виявилася дещо іншою. Окрім впливу на принциповому 214 окрузі Києва опозиціонери так чи інакше допомогли перемогти ще 4-м ударівцям:

Округ 97: Павло Різаненко перемагає «масажиста Азарова» (Федоренко - третій). Відрив від 2-го місця – 3 тисячі голосів (61% опрацьованих протоколів)

Округ 144: Сергій Каплін – відрив від 2-го місця 5,6 тисяч голосів (100%)

Округ 151: Тарас Кутовий – відрив від 2-го місця майже 10 тисяч голосів (100%)

Округ 183: Андрій Путілов – відрив від 2-го місця 5 тисяч голосів (100%)

Тож у Кличка накопилося 5 приводів набрати телефон Яценюка (Турчинова/Мартиненка), і сказати: ось за ці округи – дякую.

А ще варто подякувати: Олеуг Кищуку (97), Дмитру Хрістову (144), Миколі Карнауху (151), Анатолію Кичинському (183), які зійшли з дистанції.

Просто цікаво, чи готовий піти на це Кличко після того, як Яценюк влаштував екс-боксеру тролінг у виборчу ніч?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
ТЕГИ: Яценюк,Кличко,Довгий,УДАР
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.