Чому не протестують українські міліціонери?

19 листопада 2012, 00:25
Власник сторінки
журналіст "5 каналу"
0
5277
Чому не протестують українські міліціонери?

Чи вільні вони для протестів???

Останніми вихідними в Іспанії відбулася показова як для України подія. На вулиці столиці вийшли поліцейські. Вони брали участь у акції протесту. Щоправда цього разу протестувальниками виявилися вони самі.






У повідомленні Кореспондента про цю акцію йдеться, що кількість протестувальників була 11 тисяч. Тобто це не якась купка маргіналів, а значна частина іспанських правоохоронців.

Чим же вони невдоволені? А невдоволені вони фінансуванням поліція та планами уряду на зменшенням бюджету. Їм і зараз працюється досить складно: форми бракую, приладів бракує, усього бракує. Така ситуація за словами самих поліцейських демаралізує співробітників.

Наврядчи українські міліціонери розуміють і зрозуміють своїх іспанських колег. І справа не лише у тому, що розмовляють вони різними мовами.

Український міліціонер має виживати на 1 800 грн (з 1.09.2012 їм "покращили" зарплату). Іспанський поліцейській невдоовлений, що його зарплату у 1 300 євро хочуть скоротити на 65 євро.

"Та за таку зарплату ми навели б "порядок" з політичними конкурентами свого головнокомандувача за один день", - може сказати хтось з українських правоохоронців.

"А що, ваші правоохоронці ще й працюють за таку зарплату?", - здивувався б їхній іспанський колега.

Не лише працюють, а й виконують брудну роботу. Первомайськ - один з останніх прикладів.

А працюють і брудняь свої руки та погони вітчізняні міліціонери, бо вони навіть припустити не можуть: як це так - вийти проти свого керівництва? Що ми оттак зберемося і підемо на Богомольця, 10? І що, то й же славнозвісний Петро Федчук Захарченку рявкне своє крилате "щовсрався"? Та бути такого не може, бо бути такого не може. Гадаю, що так думає чи не кожен міліціонер.

Петро Федчук. Готується до розмови з міністром?

А бути таке може. Іспанія підтвердила. І уся справа у тому, що протест - справа вільних людей. Раби не можуть протестувати, "бо бути цього не може". 

Але і у рабів рано чи пізно почуття гідності бере своє. І тоді спраа доходить не до протестів - до бунтів...


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.