Юля МакГаффі в сукні та на підборах, а Ігор Тупікін в тулупі Діда Мороза...

29 грудня 2012, 19:15
Власник сторінки
Журналіст, кореспондент ТСН, 1+1, ведуча
0
3351
Юля МакГаффі в сукні та на підборах, а Ігор Тупікін в тулупі Діда Мороза...

Це один із сюжетів корпоративної новорічної вечірки редакцій Forbes, "Фокус", Кореспондент, АіФ та «Деньги».

 Коли гарно попрацювали в UMH впродовж року, тоді варто гарно відгуляти його завершення))))! Народна журналістська мудрість! Мені пощастило бути господинею вечора на святкуванні любих колег та друзів.

    Попри неймовірний снігопад та 10-бальні затори,  до ресторану BEEF у цей вечір таки дісталася більша частина гостей та учасників свята.  Щоправда музикантам довелося їхати на метро з габаритними інструментами, щоб встигнути вчасно...!Підтанцьовувати у цей вечір працівникам серйозних видань пощастило під модну «Горчіцу».



На святі брав участь і сам Борис Ложкін. Він завзято спілкувався, весело підморгував та був, очевидно, дуже радий та гордий, що управляє таким великим королівством, і що 2012 рік завдяки UMH увійде в медіаісторію, як врожайний ;)


(Згадаймо, у 2012 Кореспондент святкуав своє 10 річчя; 

Стартував інформаційний портал forbes.ua;

Заявлено про відкриття журналу VOGUE Україна....! )



Зіркою #1 вечора я можу назвати навіть, не «Горчіцу», а Юлю  МакГаффі. Оскільки вона і виліт до США скасувала саме через корпоративне святкування! І це було варте того -  Юлія просто блищала на сцені у вишуканій дизайнерській сукні, яку спеціально для цієї вечірки замовила з-за кордону. 



         ****

Новорічні подарунки - в студію! Журналістів нагороджували сертифікатами та шампанським. Номінації звучали якісь пафосно, інші кумедно: за відвагу робити матеріали про Юрія Іванющенка та Олександра Януковича, за терплячість рахувати статки багатих і складати у рейтинги. А ще за продуктивність, ексклюзивність та самовдосконалення))))

  До речі, на святі геройствував один Ігор Тупікін з Фокуса  у ролі Діда Мороза і чомусь аж дві Снігуроньки ;) - Леся Войтицька з Forbes та Наталка Валяєва з рекламного департаменту. Щирі вітання за гарний настрій! 



*****

   Сам бал-вечірка закінчився близько опівночі, і таксі викликати до ресторану у самому центрі Києва не дуже вдавалося))) Добре, що метро ще швидко і стабільно в той час їздило, і розвозило святкуючих по домівках…а деяких ще  на afterparty ;) Але це вже інша історія.

ВСІХ З НОВИМ 2013 РОКОМ!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.