Пасивність - ознака сучасного українця

07 липня 2013, 20:35
Власник сторінки
Журналіст
0
1337

Ми звикли до того, що нами керують і ми не маємо повноважень, щоб щось змінити. Та насамперед, ми не маємо бажання.

Українці, ми маємо діяти переконливо, так, щоб Україна змінилася на краще. Тільки від нас залежить, яким буде наше завтра. Ми звикли до того, що нами керують і ми не маємо повноважень, щоб щось змінити. Та насамперед, ми не маємо бажання. Нам зручно протиставляти іншим: "Це ж Україна", "нічого не зміниться", "треба виїжджати" тощо. А може досі ховатися за підступними фразами, що зневірюють й отруюють суспільство? Може варто діяти?! Так, саме діяти!

- Залишайте скарги щодо комунальних, транспортних, освітянських та інших проблем Києва на сайті 1551.gov.ua
Якщо ж ви мешкаєте в іншому місті, населеному пункті чи селі - то прямуєте до міських, районних чи сільських рад.
- Активно взаємодійте з однодумцями - людьми, які завжди підтримають вас на шляху до змін. Це можуть бути ваші колеги на роботі, сусіди чи родичі й разом обмірковуєте чинники й механізми, що здатні вивести країну передусім з морального, а не економічного занепаду.
- Залишайте скарги стосовно недобросовісних чиновників, телефонуючи на Урядову гарячу лінію 0-800-507-309 або через сайт www.ukc.gov.ua

Пам'ятайте, бо наші діти теж житимуть в Україні!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.