Нові можливості українських дронів

13 жовтня 2024, 11:21
Власник сторінки
Політолог
0

Чого злякались росіяни

Коли на росії починають «воєнкори» одночасно розганяти якусь зраду, стає зрозумілим, що щось наші хлопці знов зробили правильне і нанесли чергової шкоди загарбникам. От і на цьому тижні активно русняві розганяли інформацію про затримку українського шпигуна в Севастополі, який знімав російські кораблі в бухті і передавав фото та координати українськім кураторам. Буквально за кілька годин після цього їх «експерти» почали обговорювати нові можливості морського дрону СБУ з дистанційного мінування. Просто склавши два і два можна зрозуміти, що росіяни не просто занепокоєні, а чітко розуміють реальну загрозу.

Що можуть дрони Служби безпеки України ми вже бачили і під час атак російських кораблів в бухтах і під час удару по скупченню російських військових на Кінбурнській косі. І розвиток дронів не зупиняється. Василь Малюк зібрав потужну команду технічних спеціалістів у лавах СБУ і наші морські дрони змінили баланс в чорному морі. Приємно і те, що в цих розробках є і наша з вами заслуга, бо українці в лютому цього року активно донатили саме на морські дрони.

Коли наші морські дрони зможуть спокійно заходити в акваторію Азовського моря російській коридор до Криму може перестати бути коридором. Чекаємо на гарні новини.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СБУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.