За підпал авто в'язниця, а не гроші

15 вересня 2024, 17:03
Власник сторінки
Політолог
0
69

Така доля зрадників

Після того, як по російській шпигунській мережі Службою безпеки України було завдано нищівного удару і кадрових розвідників чи ідеологічних прибічників не залишилось, фсбшні «товариши майори» задіяли звичайну для них тактику – почали купувати зрадників. Основні напрямки, які обрав ворог, це фінансування корегувальників вогню та паліїв військових авто. І якщо з першими все зрозуміло, то у других стоїть подвійна задача, вони мають не тільки шкодити техніку, а й за рахунок масових підпалів по всій країні вони фактично формують ставлення до військових.

Що отримують такі палії від своїх кураторів? Майже нічого. Як правило їм обіцяють від 600 до 5000 доларів, але тільки після підпалів і відеопідтвердження. Але в абсолютній більшості випадків паліїв затримують, як і в нещодавньому випадку, коли СБУ затримало 5 молодиків які в трьох районах Києва підпалили п’ять машин військових. Тепер їм «світить» не винагорода від кураторів, а реальний строк у в’язниці. Палії не розуміють, що їх анонімні куратори в жодному разі не будуть витягати їх з в’язниці чи додавати в списки на обмін.

Чому важливо оперативно затримувати таких паліїв та розголошувати про це інформацію? Бо це в першу чергу дає змогу не дати перерости підпалам машин в більш масові, а також показати, що це не позиція українців, а просто зрадництво, причому не ідейне, а виключно за грошову винагороду. У всі часи таких зрадників вважали найжалюгіднішими. Ворог має ресурс і буде намагатись використовувати його і надалі і в цій ситуації дуже важлива робота контррозвідки хлопців Малюка.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СБУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.