Шпигунів і коригувальників поменьшало

01 вересня 2024, 19:17
Власник сторінки
Політолог
0
232

СБУ накрило чергову мережу

Скільки боролись з нашими «не сповна розуму», що знімали та ВИКЛАДАЛИ в мережу відео прильотів та роботи ППО і ніби то побороли, але нещодавно ця проблема знов з’явилась і першоджерелом вже стали російські ТГ-канали. Звідки ж в них такі відео? Контррозвідка Служби безпеки України оперативно відпрацювала цю історію і виявила та знешкодила нове угрупування зрадників на Чернігівщині. Керував цим ворожим кублом старший агент російської розвідки, а решта найманців були «пересічені українці».

Це вороже кубло відпрацьовувало нову тактику. Вони винаймали квартири з панорамним видом і встановлювали постійно працюючі он-лайн камери, завдяки яким росіяни отримували відео-доступ у прямому етері. Також ця група виконувала стандартні завдання коригувальників вогню і тільки завдяки чіткий роботі підлеглих Малюка ворог не встиг наробити великого лиха для нашої країни.

Я вже неодноразово наголошував, що скрутне економічне становище в нашій країні грає на руку росіянам. З одного боку через військові дії доходи багатьох в країні впали, а з іншого ростуть тарифи на ЖКХ, ціни на основні продукти і, як наслідок борги у людей. Саме найуразливішими стали боржники, які охоче йдуть на співпрацю з загарбниками за гроші.

З одного боку завдяки резонансу із затриманнями і чіткій роботі СБУ вдається мінімізувати появу таких агентів, пояснюючі потенційним зрадникам, що росія не буде за них боротися, а в нашій країні вони отримають величезні терміни ув’язнення і конфіскацію майна, а з іншого не вистачає державної підтримки для тих, хто потрапив у важку ситуацію і не має доходів як у наших міністрів, депутатів чи воєнкомів. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СБУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.