В Азовському морі росіяни нервують...

28 червня 2024, 16:54
Власник сторінки
Політолог
0
21

...через мінування дронами СБУ

В Чорному морі росія вже давно не почуває себе впевнено, бо морські дрони Служби безпеки України вражали військові кораблі агресора і на рейді і в портах, які ніби то мають надзахищений простір. Я вже неодноразова писав про те, що українські фахівці досить оперативно трансформують свої винаходи до новітніх умов війни і чітко розуміють, що їм протистоїть весь оборонний комплекс росії, тому намагаються бути на декілька кроків попереду. Цю тезу підтвердили нещодавно і в великому матеріалі The Wall Street Journal, де розповіли про ще один винахід українців, який досі залишався неоприлюдненим, дистанційне мінування російських військових кораблів морськими дронами.

Як зазначають в матеріалі, завдяки цій технології було потоплено як мінімум чотири російські кораблі і після цих випадків вихід в відкрите море носіїв ракет «Калібр» росіяни обмежили. Враховуючи те, що морські дрони СБУ закинули на відстань майже 400 кілометрів ворог зробив вірні висновки і передислокував свою флотилію до Азовського моря, розуміючи що туди морським дронам Василя Малюка пробратись буде важче. Але ворог не врахував, що у підопічних голови СБУ цей крок росіян був передбачуваним і тепер чекаємо на крок у відповідь. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СБУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.