Ще дві РЛС знищено

02 червня 2024, 14:01
Власник сторінки
Політолог
0
216

СБУ розчищає небо

Тільки за останній тиждень на окупованих територіях України було вражено дві потужних РЛС «Небо-М» та «Небо-СВУ». Вартість цих систем понад 200 мільйонів доларів, а вражено їх було «копійчаними» дронами Служби безпеки України. На болотах вже виють з цього приводу і найбільше, чого вони бояться, це того, що з появою у нас літаків F-16 відсутність «очей» ставить під загрозу не тільки авіацію росіян, яка атакує позиції в районі лінії бойового зіткнення КАБами, а й всю логістику та ППО. Це абсолютно логічні висновки, бо подібні системи стають на чергування в певних регіонах і їх перекидання створить дірку в тому регіоні, звідки їх забрали.

Ще одна проблема, яка є актуальною для росіян, небезпека в Криму вже стає суцільною. Удари по кримському мосту і Севастопольському порту, морські дрони СБУ контролюють акваторію Чорного моря та з системами «Град» можуть взяти під вогневий контроль все узбережжя, військові аеродроми та ППО росії втрачають «очі» і стають геть незахищеними. За таких умов Крим з військового логістичного хабу перетворюється в суцільну мішень.

З точки зору тактики при тому, що темпи ураження військових об’єктів будуть зберігатись вже в серпні Україна зможе мінімізувати для себе балістичну та шахедну небезпеку з Криму і це вже буде серйозний успіх. А вражені на луганщині та в росії системи «Небо» відкриють для нас можливість протидіяти і терористичним обстрілом сходу та півночі нашої країни.

Знаєте, тут хочеться сказати, що на фоні суцільного вою що «хтось нам чогось не дає» хлопці Малюка достатньо швидко зорієнтувались і тихо працюють над своїми розробками, які достатньо ефективні.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СБУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.