СБУ переграє росіян

19 травня 2024, 16:49
Власник сторінки
Політолог
0
113

терактів не буде

На тлі активізації росіян на півночі, активнішими стали й ворожі ДРГ та прокидаються сплячі агенти. Агресор застосовує комбіновані методи для того, щоб посіяти страх і паніку, та готовий до того, щоб здійснити низку терактів на території України. Особливо небезпечно, що росіяни пришвидшують свої дії на тлі поставки нам нового озброєння та літаків від західних партнерів.

Чи можна протистояти цій небезпеці? Звісно так. Насправді зроблено вже дуже багато. Можна констатувати, що Служба безпеки України знешкодила російську агентуру, яка працювала під прикриттям московських попів. Кількість агентів в рясах та тих, кого вони завербували, йшла на сотні і це була достатньо розгалужена система, яка займалась розвідкою, пропагандою і підготовкою диверсій. Але якщо в перші роки війни вдалось добратись до нижньої та середньої ділянки, то зараз СБУ активно розкриває верхівку агентури та професійних розвідників російського ГРУ та ФСБ.

Про що це каже? Про повний провал спецслужб росії і ефективну роботу наших хлопців. Те, що СБУ спромоглась не тільки попередити теракт, якій росіяни планували на 9 травня, а й взяли виконавців, простежили весь ланцюг та вийшли на замовників, показує на скільки кропітку роботу було проведено і що загалом робиться в країні для забезпечення безпеки. І навіть по тих невеличких подробицях, які витікли в ЗМІ, можна зрозуміти, що нам протистоїть дуже небезпечний ворог, який вже починає застосовувати свої елітні активи.

Так, дійсно, ситуація на фронті зараз дуже важка і сил у ворога ще достатньо, але, судячи по тому, які сили починає використовувати росія, можна припустити, що це відчайдушна спроба змусити нас підписати мир на найневигідніших умовах. Але можна точно сказати, спираючись на позицію наших західних партнерів, активні дії наших хлопців по забезпеченню внутрішньої безпеки та ураженню інфраструктури на російській території, Україна незабаром готова суттєво покращити переговорні позиції.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СБУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.