"Народний розбійник" закликав українське суспільство до єдності

14 лютого 2024, 16:11
Власник сторінки
0
1407
 Народний розбійник  закликав українське суспільство до єдності

Ярослав Годунок, більше відомий як «Народний Розбійник» воює з лютого 2022 року.

Сьогодні він опублікував , в якому закликав припинити срачі в соціальних мережах та поширювати вирвані з контексту нарізки з відео, де він критикує військово-політичне керівництво.

Пряма мова: «Не дивлячись на все, і на всю критику, яка сьогодні відбувається, треба враховувати помилки, які були. І я помилявся. І я впевнений, що це визнав Головнокомандуючий… Давайте так – хто на війні не помиляється?  Не помиляється знаєте хто? Той, хто сидить на дивані і всяку розповсюджує чушь. Або нарізає відосіки, і потім їх розповсюджує як зраду в моїй країні. Оце ці люди ніколи не помиляються. Вони на дивані уміють воювати, розповідати як це робити, вони знають, звідки береться зброя, знають скільки у нас її на складах, де знаходяться синочки депутатів, і вони підуть після них… Мене вже це все дістало. (…) Президент має право зняти Головнокомандуючого чи будь-яку посадову особу, яку він призначав. Я ПРОТИ того, щоб Залужний пішов у відставку, але Президенту видніше. Він несе сьогодні відповідальність!".

Ярослав закликав українців припинити поширювати інформацію, яка несе розбрат в українському суспільстві та грає на руку ворожим центрам ІПСО. Єдиним шляхом до перемоги над сильним та підступним ворогом є об’єднання українського суспільства.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: політика,війна,Росія-Україна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.