Ківу ліквідувало СБУ

11 грудня 2023, 14:30
Власник сторінки
Політолог
0
567

В цій історії поставлено крапку

В історії ліквідації Ківи поставлено крапку – це робота Служби безпеки України. Керівник СБУ, Василь Малюк, керується одним принципом – всі зрадники України мають понести покарання, або їх судитимуть, або ліквідують. Черги до українського суду або до Гааги щось поки не видно, тому служба обирає другий варіант.

В цій історії є два моменти на які хотів би звернути увагу. Перший – побоювання певної частини суспільства, що буде відповідь росіян. Але на відміну від українських спецслужб, які точково прибирають зрадників та катів українського народу, росіяни щодня вбивають наших мирних мешканців своїми ракетно-безпілотними атаками, то хіба може бути щось гірше, ніж вбивство десятків тисяч наших співвітчизників? Чи може ми забули Маріуполь, Бучу, Краматорськ, Одесу? Одні вбивають нас щодня, а інші закликають нас зовсім знищити, а у відповідь ми просто захищаючись ліквідуємо ватажків вбивць і тих, хто їх направляє на знищення нашого народу.

Друге, на що варто звернути увагу, місце ліквідації. Так, ще не Кремль і не Червона площа, але СБУ все ближче і диктатор та його кліка мають тільки збільшувати охорону та боятись за своє життя. Для того, щоб ліквідувати катів і зрадників наші спецпризначенці ретельно готуються, вивчають маршрути та образ життя, готують таку засідку, щоб на сто відсотків виконати своє завдання.

Поки подробиць цієї справи не багато, але як показує практика – з часом про все дізнаємось.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.