Спецоперація "кримський міст"

25 листопада 2023, 12:48
Власник сторінки
Політолог
0
547

Як це було

Не дивлячись на заяви росіян про швидке відновлення роботи кримського мосту, ця незаконна споруда досі не може використовуватись для перекидання військової техніки як залізницею так і автомобільним шляхом. Те, що на півдні України у росіян найбільші проблеми, а нам вдається поступово просуватися вперед, як раз наслідок ураження мосту. Досі ми знали лише загалом про проведені операції по ураженню мосту але після виходу документального фільму про Службу безпеки України та коментарів голови служби, Василя Малюка, ми дізнались і деталі цих унікальних операцій.

Звісно, фільм із всіма деталями може подивитись кожний, але є декілька деталей, на які хочу звернути особливу увагу.

Перше. Згадайте які погрози лунали в бік України від росіян, що нас чекає «в разі ударів по кримському мосту». А насправді після першого удару світова спільнота просто промовчала, бо окупацію Криму не визнають, а тому вважають дії України як наведення внутрішнього порядку.

Друге. Після першого удару по мосту він отримав найбільшу охорону серед усіх російських об’єктів. Але й це не допомогло росіянам і дрон «морський малюк» вдруге вразив міст. Крім того поява «морського малюка» в цілому змінила ситуацію в Чорному морі і тепер росія там точно не господар, а враження кораблів на рейдах і навіть в бухтах для росіян стало постійним страхом.

Третє. Масштаби підготовки операції та її результати. Хочеться вірити, що в нас в країні створюється справжня спецслужба, здатна протиставити ворогу професійні та ефективні дії. А от у ворога нема чим відповісти. Всі спроби російських спецслужб чи протидіяти нашим бійцям на своїй території, чи відправляти спецгрупи на нашу провалюються і це вже видно неозброєним оком.

Ну як мінімум це те, що кинулось в очі в першу чергу мені.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.