Авдіївка готується до нової хвилі наступу

07 листопада 2023, 19:21
Власник сторінки
0
9
Gambling

Російські війська не полишають спроб оточити Авдіївку після багатоденних неуспішних наступальних дій та численних втрат.

Інститут вивчення війни (ISW) з посиланням на російські джерела про просування російських військ, зокрема прорив залізничної колії біля Степового в семи кілометрах на північний захід від Авдіївки.

Загалом впродовж минулої доби відбулося 78 бойових зіткнень, звітує Генштаб ЗСУ: 16 авіаційних ударів, 54 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. Є загиблі та поранені серед цивільного населення, руйнувань та пошкоджень зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Авдіївка залишається однією з найгарячіших точок фронту, перебуваючи під постійними обстрілами з російського боку. Раніше, , експерти припустили, що запеклі бої навколо Авдіївки є ознакою того, що Москва намагається відновити ініціативу у війні після того, як вона витратила місяці на захист від контрнаступу України на півдні.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.