Після ATACMS розраховуємо на ракети більшої дальності, достатньої для ударів по

20 жовтня 2023, 21:14
Власник сторінки
0
7
stargambling

Я думаю, можна розраховувати на ракети більшої дальності. Можливо не в об'ємі для руйнування Кримського мосту, але цього буде достатньо для нанесення ударів по аеродромах ворога

Ракети великої дальності створюють проблеми для забезпечення пальним та поставки техніки для російської армії на фронті. Також це збільшує наші бойові можливості. І звичайно, це руйнування транспортного коридору.

Зараз РФ активно будує залізницю, яка має об'єднати Донецьк та Маріуполь і таким чином спростити поставку техніки та боєприпасів на південний фронт.

Власне кажучи, якщо б ми мали достатню кількість ракет середньої і великої дальності, нас би ці коридори мало хвилювали. Я думаю, що США до цього вже підходять і наступним кроком буде саме передання ракет великої дальності.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.