Через шторм окупанти завели кораблі в пункти базування, але РФ може використати

18 жовтня 2023, 11:09
Власник сторінки
0
4

Російські загарбники через шторм завели свої кораблі в пункти базування.

У Чорному морі був потужний шторм, який досягав 4-5 балів, але наразі вдвічі зменшився. Спостерігаємо, що корабельне угруповання ворога захитане таким потужним штормом і зараз воно вдвічі зменшилось. Кораблі заведені в пункти базування у Новоросійськ.

Капітан 1-го рангу також додала, що російські окупанти утримують на бойовому чергуванні у Чорному морі 5 кораблів і 1 в Азовському.

"Навіть підводний ракетоносій, не витримавши такого розхитування, теж зайшов в пункт базування. Тобто прямої загрози з моря нема, але пам'ятаємо, що ворог може використати ракетоносії, які перебувають у бухтах", - зауважила Гуменюк.

Як писали Українські Новини, на початку жовтня OSINT-аналітики повідомили з посиланням на дані супутникових знімків, що росіяни перевели понад 10 бойових кораблів із Севастополя до Новоросійська.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.