Колишній Укроборонпром готують до продажу за ціною двох будинків у Конча Заспі

27 липня 2023, 16:59
Власник сторінки
Управляющий партнер Национальной антикризисной группы
1
173

Новий менеджмент колишнього "Укроборонпрому" (нині АТ "Українська оборона промисловість") цинічно рапортує про чергову "перемогу". Ні, йдеться не про виробництво зброї.

Новий менеджмент колишнього "Укроборонпрому" (нині АТ "Українська оборона промисловість") цинічно рапортує про чергову "перемогу". Ні, не про виробництво зброї, а про те що вони оцінили підприємство, яке володіє корпоративними правами у 90 (!) підприємствах аж ....у 237 млн грн.

Тобто такі підприємства як "Антонов", КБ "Луч" (виробник "Нептунів" та "Вільх") та багато чого іншого виявляється коштує як пара будинків у Кончі Заспі. Виглядає цинічно.

"Укроборонпром", як би він там не називався, повинен бути негайно ліквідований! Його підприємства повинні отримувати прямі замовлення від Міноборони без гусєвих, мілованових, смєтаніних та інших причетних.

КБ "Луч", "Антонов" тощо взагалі не повинен бути у приватних руках, поки не виросте приватний сектор у цій галузі. Це питання виживання нації!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Укроборонпром,Война в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.