До ворога треба ставить як патологоанатом перед розтином

10 червня 2023, 15:31
Власник сторінки
Управляющий партнер Национальной антикризисной группы
0
25

Всі успішні нації в першу чергу люблять та поважають себе, а дружать за гроші. Тому вони й успішні.

На мою думку до більшості росіян треба ставитись з емоціями приблизно як патологоанатом перед розтином. Просто гарно зробити свою справу та написати звіт. З великою любов'ю.

З великою любов'ю до себе, своєї родини та народу. Оскільки всі успішні нації в першу чергу люблять та поважають себе, а дружать за гроші. Тому вони й успішні. Як говорять британці Respect yourself or no one else will respect you. Поважай себе, бо ніхто не поважатиме себе. Тоді у нас все буде виходити і ми не будемо шукати нових "братів" та не витрачати нашої емпатії ні на що або витрачати час на негатив.

Нам потрібен не надмірний негатив, який теж забирає надмірні ресурси організму, а позитивний настрій перед розтином. Тоді все якісніше і швидше буде відбуватися. З вогником. Як ми вміємо. Що викликатиме ще більший жах самі розумієте у кого та бажання у успішних мати з нами справу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: агрессия России,Война в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.