Колишній орендар робить спробу захоплення бізнес-центру "Марсель"

22 березня 2023, 15:39
Власник сторінки
Блогер, журналист
0
136
Колишній орендар робить спробу захоплення бізнес-центру  Марсель

21 березня група невстановлених осіб у масках увірвалися до будівлі одеського бізнес-центру "Марсель" на Тираспільській площі та забарикадувалися у ньому.

Сутичка за будівлю триває з 2022 року між компанією-власником з одного боку та несумлінним орендарем з іншого. У липні минулого року компанія "ЮК "Сенат" розірвала договір із компанією "Рент Контрол", у рамках якого остання управляла бізнес-центром "Марсель".

Чинний договір було розірвано в односторонньому порядку згідно з прописаною в документі нормою на випадок форс-мажорних обставин. Державний реєстратор погасив у реєстрі їхнє право оренди. Також законність розірвання договору підтверджено Антирейдерською комісією Міністерства юстиції та рішенням Одеського Господарського суду. Проте замість того, щоб звільнити будівлю, представники компанії "Рент Контрол" найняли охоронну фірму та спробували не пустити власника на територію об'єкту.

Напередодні, 20 березня, представники компанії "ЮК "Сенат", діючи у правовому полі, зайшли до бізнес-центру "Марсель" і зажадали компанію-орендаря звільнити приміщення.

Але власник компанії "Рент Контрол" не готовий так просто здаватися. 21 березня 2023 року представники компанії та група невстановлених осіб у масках увірвалися до будівлі бізнес-центру "Марсель" і забарикадувалися в ньому.

Нагадаємо, засновником компанії "Рент Контрол" є Артем Шамрай, відомий рейдерським захопленням низки об'єктів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: рейдерство,Одеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.