Російсько-ведмеже мародерство у пристоличному регіоні

21 грудня 2022, 16:32
Власник сторінки
політконсультантка
0
676
Російсько-ведмеже мародерство у пристоличному регіоні

Поки Дмитро Медведєв в твітах, мемчиках і постах перекроює кордони України, російська агентура в особі його українських младоолігархів-родичів досі, хижацьки і безкарно, рейдерить та мародерить діючі промислові активи. Просто на очах у силовиків і громадськості.

Злочинні події відбуваються у Броварах ще з 13 грудня, за мовчазної бездіяльності Нацполіції, МВС, РНБО та Мін'юсту. Ломами гатять по дверях, обладнанню та працівниках Броварського заводу пластмас, на місці злочину безкарно б'ють журналістів і представників громади – усе це "опричники" місцевого феодала Віктора Поліщука, скандально відомого не лише постійними шахрайськими і рейдерськими оборудками в Україні, але й агентурно-родинним зв'язком із Дмитром Медведєвим.


Броварська поліція "прихватизована" і куплена цим феодальним князьком давно й надовго – це зрозуміло. Але куди дивляться у центральних відомствах? МВС? Мін'юсті? РНБО зрештою??

Як розповідають громадськості в БЗП, буквально місяць тому, 21 листопада 2022, кишенькова компанійка Поліщука "Стар Інвестмент ВАН" незаконно, за допомогою "своїх" нотаріуса та приватного виконавця  "переписала" майно Броварського пластмасового заводу на себе. Прикриваючись якимось давнім іпотечним договором, який у Господарському суді визнаний недійсним.


Але які там суди, коли у нас в країні досі триває вакханалія "ручних" приватних виконавців? 


Броварський завод пластмас є власником майнового комплексу  площею 58 тис. кв. м. на земельній ділянці 9 га. Раніше цей комплекс був переданий в іпотеку одному з банків і банк неодноразово намагався реєструвати право власності на заставне майно БЗП. Та усі спроби визнавались незаконними, і про це є рішення судів, що набрали законної сили.


А після того, як банк сам був визнаний неcплатоспроможним право вимоги на майновий комплекс Броварського заводу пластмас виставили на продаж. І на одному з так званих "сліпих аукціонів" (схема відома!) право вимоги до БЗП придбала компанія Поліщука "Стар Інвестмент ВАН", причому, право на реєстрацію права власності на великий завод купили за ціною трикімнатної квартири в Києві!


Ясно, що правління Броварського заводу пластмас оскаржило такий "аукціон" в суді та виграло судову справу.  Результати "аукціону" були визнані недійсними. От у рейдерів і "здали нерви" – посіпаки Поліщука взяли до рук ломи та вчинили силове проникнення на територію БЗП на підставі папірця, виданого приватним виконавцем Ярославом Бережним. Міністерство юстиції, ви ж на початку війни закрили реєстри для таких "виконавців", а що тепер пішло не так?


Так недалеко і до рейдерського захоплення самого Мін'юсту – охочих організувати щось подібне у російській агентурі та наближених до російських "гаманців"  неодмінно знайдеться!


Та і в цілому, прикро дивуюсь, що до справ пана Поліщука досі немає уваги з боку РНБО та Президента. Адже Віктор Поліщук відомий не лише як родич Дмитра Медведєва – його ще і називають "українським гаманцем" медвєдєвського клану.


Обмануті вкладники штучно збанкрутованого цим проросійським спритником банку "Михайлівський" досі звертаються за правосуддям щодо Поліщука у всі інстанції української Феміди. Його найдорожчі активи – ТРЦ Гулівер та мережа електроніки Ельдорадо – безпідставно і безкарно не ухиляються від сплати по довоєнних кредитних зобов'язаннях, біднячки... Раніше підприємства, важливі для обороноздатності, – київський завод Електронмаш та броварський Радіопередавальний центр медведєвський родич встиг захопити і знищити ще до війни...


Яких іще зашкварів Поліщука українській державі не вистачає, щоб включити його до санкційних списків РНБО, разом з іншими проросійськими олігархами?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.