Укрзалізниця вакцинувала понад 30 тисяч пасажирів

04 листопада 2021, 11:57
Власник сторінки
Педагог
0
10

У Києві щеплення проти COVID-19 отримав 30-тисячний пасажир Укрзалізниці. Про це повідомляє пресслужба УЗ.

Зазначається, що на столичному вокзалі вакцинувалося майже 4 тисячі охочих. Центр вакцинації розміщений у Синій залі, де також працює пункт команди підтримки Дія. Фахівці надають необхідну інформацію про встановлення застосунку Дія, вирішують питання щодо генерування СOVID-сертифікату у відповідному застосунку або на порталі.

Нагадаємо, від 21 жовтня 2021 року, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №1236, змінилися правила перевезень пасажирів під час карантинних обмежень.

Згідно з оновленими Кабміном правилами перевезень у карантинний період залізничні перевезення у далекому сполученні на «жовтому» та «червоному» рівнях будуть дозволені пасажирам за умови наявності у них таких документів:

квитка на проїзд;
документа, що посвідчує особу (перелік таких документів затверджено наказом Міністерства транспорту та зв’язку);
документа про отримання хоча б однієї дози вакцини проти COVID-19;
або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації (міжнародний, внутрішній або іноземний сертифікат про вакцинацію проти COVID-19);
або негативного результату ПЛР-тесту або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, який чинний 72 години (станом на час посадки у поїзд).
Для пасажирів віком до 18 років наявність вищевказаних документів, крім проїзного документа та документа, що підтверджує особу, не вимагається.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.