Чому забудовник Мартинов заслуговує на санкції РНБО

13 вересня 2021, 18:41
Власник сторінки
директор Центру зовнішньополітичних досліджень ОПАД
0
17
Чому забудовник Мартинов заслуговує на санкції РНБО

Компанії, пов’язані з Андрієм Мартиновим, відомим забудовником з с. Софіївська Борщагівка, є фігурантом ряду кримінальних проваджень.

Компанії, пов’язані з Андрієм Мартиновим, відомим забудовником з с. Софіївська Борщагівка, є фігурантом ряду кримінальних проваджень. Як пише видання «Дело», ділянки Мартинова фігурують в кримінальному провадженні №42019110000000302. .

Враховуючи велику кількість сумнівних оборудок, схем від Мартинова, яким вітчизняне судочинство поки не може дати належну оцінку, можливо, проти забудовника варто застосувати механізм санкцій від РНБО, як у випадку з Фірташем, контрабандистами і «злодіями в законі»? Так, так, санкцій від РНБО, інституції, яку свого часу очолював Олександр Турчинов, якого Мартинов на словах буцімто дуже поважає. Хоча важко повірити, що це так – Турчинов і Мартинов як мінімум мають різні цінності.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: забудови
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.