Вакциновані мають бути ізольовані від суспільства найпершими під час наступного

26 липня 2021, 13:13
Власник сторінки
0
162
Вакциновані мають бути ізольовані від суспільства найпершими під час наступного

Це просто логічно

#InfoMaidan

Цікава дискусія виникла на тему можливого послаблення карантинних обмежень для вакцинованих. Незрозумілим залишається на якій підставі для вакцинованих хочуть зробити карантинні послаблення, якщо вони можуть бути такими самими носіями та розповсюджувачами хвороби, як і невакциновані.

Більше того, вакциновані люди при зараженні переносять хворобу переважно в легкому стані та навіть безсимптомно, тобто в цей момент є носіями та розповсюджувачами хвороби, але навіть не знають про це, не ізолюються і вільно знаходяться серед інших людей, розповсюджуючи небезпеку.

 В цьому моменті набагато безпечнішими для суспільства є невакциновані люди, які чітко бачать і відчувають симптоми хвороби та ізолюються від оточуючих. Таким чином за простою логікою задля стримання розповсюдження хвороби при черговому спалаху потрібно найперше ізолювати від суспільства саме вакцинованих людей, які є тихими безсимтомними носіями та розповсюджувачами хвороби - саме ця категорія людей є найнебезпечнішою під час чергового спалаху.

Вакцинувався - #залишайсявдома

І всі свідомі громадяни це мають розуміти та виконувати. А хто є вакцинованим та під час чергового спалаху хвороби буде їздити на роботу, активно відвідувати багатолюдні громадські місця - той свідомо наражає людей на небезпеку, навмисно розповсюджуючи хворобу і несучи страждання людям через зараження.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,вирусы,Киев,Вирус,вакцина,блоггер,блог,украинцы,блоги,политик,политики,Блогосфера,антивирусная защита,микроблоггинг,карантин,вакцинация,блогер,блоггеры,политика,видеоблог,Київ,блог-платформа,Коронавирус,Україна,блогери,новое в блогах,видео блог,вірус,коронавірус,Коронавирус в Украине,вакцинація
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.