Дату ліквідації ДФС України встановлено законодавчо – Василь Петрович Поїзд

22 червня 2021, 20:50
Власник сторінки
vasilpoizdukr@gmail.com
0
127
Дату ліквідації ДФС України встановлено законодавчо – Василь Петрович Поїзд

Верховна рада України на законодавчому рівні визначила, що ДФС України припиняє діяльність з 25 вересня 2021 року, безвідносно завершення усіх організаційних питань.

Інформація про продовження строків функціонування служби на підставі постанови КМ України не може відповідати дійсності – розповів голова Департаменту організації протидії митним правопорушенням і міжнародної взаємодії ДФС України Василь Петрович Поїзд.

«Законом визначено що ДФС України припиняє свої повноваження 25 вересня 2021 року. До 25 червня 2021 року усі співробітники ДФС України повідомляються про звільнення, використовують не використані відпустки, завершують, знищують чи передають справи та шукають нове місце роботи. Їх автоматичного зарахування до БЕБ не передбачається. Невизначеність у подальшому карєрному житті спричинила ряд чуток про продовження діяльності ДФС на підставі постанов КМ України чи інших підзаконних нормативних актів. Це не відповідає дійсності. Змінити закон може виключно Верховна Рада України» - зазначив Василь Поїзд.

Після прийняття в січні 2021 року Закону України «Про Бюро економічної безпеки України», на створений орган покладено функції боротьби з економічними і податковими злочинами. Зараз відбувається процес ліквідації Державної фіскальної служби України, на даний момент включає слідчі і оперативні підрозділи (податкову міліцію).

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,налоги,законопроект,налоговая реформа,ГФС
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.