Голова ДФС Мельник оприлюднив факти корупції у Кличка

24 травня 2021, 11:18
Власник сторінки
Политический эксперт, Консультант по политическому и антикризисному PR
0
20

Ніякої політики в обшуках правоохоронців у КП та Департаментах КМДА немає. Про це запевнив голова ДФС Вадим Мельник, який навів докази корупції у Кличка, під час ефіру "Свободи слова Савіка Шустера".

На сьогоднішній день заведено 9 кримінальних справ за фактом ухилення від сплати податків, зловживання владою і службовим становищем, розкрадання коштів, майна.

Пам'ятаєте, як Віталій Володимирович говорив: "Ми передали матеріали правоохоронцям, завдяки нам вони мали докази про корупцію тощо". Виходить, що наш вельмишановний мер говорив неправду. Адже,за словами Мельника, всі кримінальні справи відкриті за матеріалами правоохоронців, а ніяк не Кличко.

Глава ДФС продемонстрував глядачам фото заводу, на якому за 89 млн нібито виконувався ремонт спеціалізованого тунелепрохідного комплексу. Однак у ході розслідування виявилося, що цей комплекс жодний ремонт не проходив.

Ще один доказ корупції у Кличка - ремонт трамвайних колій вартістю 82 млн фірмою, яка ніяких робіт на даній колії не проводила. Також виявлено вірогідних порушень на 100 млн гривень в сфері сплати орендної плати за землю земельним Департаментом КМДА.

І всі ці справи правоохоронці розслідують як мінімум 4 місяці. Тому ніякого політичного переслідування немає. Це все вигадки Кличко, щоб виправдати себе.

Віталію Володимировичу, раніше треба було думати головою, щоб зараз не ламати голову, як же "вийти сухим з ​​води". Не потрібно бути провидцем, щоб зрозуміти - скоро правоохоронці вийдуть і на Кличка.

#КоррупцияКличко
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Кличко,коррупция
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.