Вони всі повернуться додому

18 травня 2021, 09:57
Власник сторінки
политик
0
915
Вони всі повернуться додому

Геноцид більше не має повторитися до жодного​ народу! Вічна пам'ять всім жертвам кримської трагедії


77 років тому, 18 травня 1944 року, сталінські наймити, в одну мить, нахабно вигнали зі своїх домівок в Криму цілий кримсько-татарській народ та погнали їх шляхами смерті в Середню Азію. Тоді були депортовані понад 400 тисяч осіб, з яких протягом півтора року померли близько 46%.

Комуняки здійснили геноцид проти народу який споконвік мешкав на своїй землі, а потім заселили цю землю тими, що зараз волають, що вони корінне населення Криму.

Зараз ми бачимо повторення захоплення Криму нащадками тих комуняк та повторення гоніння проти кримських татар. В себе дома, в Криму, киримли знаходяться під тиском та репресіями від російської влади за свою позицію.

Сьогодні в Україні день жалоби за жертвами тої трагедії і ми вшануємо пам'ять всіх жертв кримської трагедії. Ми пам'ятаємо про той злочин. Ми знаємо, що Крим - це Україна. І віримо, що прийде час, коли всі, хто вимушений покинути Крим, внаслідок анексії його Росією, зможуть туди повернуться. Вони всі повернуться додому, в наш український Крим.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,Крымские татары,геноцид,Крим
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.