НОВІ ТАРИФИ ВІД ОЛІГАРХІВ - ЦЕ ГЕНОЦИД УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ!?

25 квітня 2021, 19:47
Власник сторінки
Голова ГО "Громадська Палата України, генеральний секретар Національної конфедерації профспілок України
0
34
НОВІ ТАРИФИ ВІД ОЛІГАРХІВ - ЦЕ ГЕНОЦИД УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ!?

Олігархат оголошує тарифну війну народу України?

Фірташ (близько 65% доля ринку) оголосив тарифи на газ:
річний (фіксований) - 7.99 грн/куб
місячний (травень) - 7.99 грн/куб.
«Нафтогаз (близько 15% доля ринку) збирається оголосити ~7 грн/куб.

Це призведе до того, що в середньому по країні буде ~10 грн/куб...

Формування такого ринку газу не сприймають українці! Це є не що інше як просто геноцид людей! Українці не здатні платити європейські тарифи при низьких українських заробітних платах, коли уже зараз борг населення майже 3 млрд. дол., а при таких нових тарифах це приведе до його подвоєнняя за рік.

І це все відбувається на фоні того, що за останні дні ціни на газ в Європі знизились на 20 дол (-8%), що  означає початок тренду на зниження.

Така провокація на газовому  ринку є не що інше як  угроза олігархів національній безпеці україни. 

Звертаємося до  Президента Володимира Зеленського та РНБО негайно:

1. Скасувати реформу газового ринку для населення (або кардинально її переглянути). 

2. Націоналізувати усі Облгази та Газзбути.

3. Прийняти рішення про те, що газ українського виробництва (Нафтогаз-Укргазвидобування) йде на потреби населення та державних компаній. Населення та державні компанії повинні отримувати газ лише від Нафтогазу по формулі (собівартість + податки + 10% націнка).

4. Змусити газовидобувні компанії України до повної прозорості роботи - в першу чергу показати собівартість газу та усі скважини, створити карту, щоб уся країна бачила в режимі онлайн де працюють, відкриваються чи закриваються газові скважини.

5. Провести повну ревізію виданих дозволів, ліквідувати усі дозволи, які не працюють та розпродати нові дозволи в інтересах держави.

Застерігаємо, що такі тарифи, які нам пропонують олігархи, можуть привести до падіння виробництва, збільшення бідності, росту імміграційних процесів, тощо. Такий рост тарифів ляже важким тягарем на плечі простих людей і може викликати серйозне невдоволення в суспільстві.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.