Бойовики поновили польоти безпілотників та укріплюються

27 лютого 2021, 12:04
Власник сторінки
0
26
Бойовики поновили польоти безпілотників та укріплюються

ДНР

Окупанти продовжують облаштовувати свої позиції на ділянці розведення. Так біля ДАПу під час припинення вогню, незаконними збройними формуваннями, було створене укріплення позицій та зафіксовано інженерне обладнання.

Представниками місії ОБСЄ на Донеччині було виявлено, що на ділянці розведення сил і засобів №3 в районі селища Петровського окупанти почали облаштовувати свої позиції. Зазначається, що трьох бойовиків помітили на колишніх позиціях в районі розведення, двоє з яких перебували в нещодавно виритому десятиметровому подовженні наявної траншеї.

Таким чином, цей факт є ще одним підтвердженням того, що російсько-окупаційні війська продовжують приховано облаштовувати фортифікаційні споруди в межах ділянки розведення сил і засобів № 3 “Петрівське”.

На Приазов'ї у Донецькій області бойовики попри режим тиші поновили польоти своїх безпілотників. Дрони проросійські найманці піднімають одночасно з прольотом над позиціями безпілотників ОБСЄ.

Бойовики використовують перемир'я у своїх цілях: копають, укріплюються і ніхто їм не заважає.

 Після оголошення перемир'я тут не чути великого калібру але добре видно фортифікаційні роботи на тому боці. Бойовики заливають у бетон свої старі позиції і копають у наш бік нові. Без страху проводять окопні роботи, затягають маскувальними сітками, в нічний час виходять, продивляються, нащупують, встановлюють нові спостережні пункти.

Роблять провокації, стріляють у себе на позиціях невідомо в який бік. Все чутно. Дві здогадки - або отримали зарплату і напилися, або намагаються спровокувати на вогонь у відповідь. Однак стріляти заборонено. Бо це автоматично означає порушення режиму тиші.

Тому на передовій не вірять у те, що всеосяжне перемир'я протримається аж надто довго. Бо за плечима наших військових режимів тиші вже з десяток …

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.