​​В шоці від нових політичних розкладів Борисполя.

20 лютого 2021, 14:27
Власник сторінки
0
33
​​В шоці від нових політичних розкладів Борисполя.

Досить неочікувані результати формування нової команди мером Борисполя, Володимиром Борисенком. Радів коли саме він переміг на виборах. Були сподівання, що він буде іншим.

Будуть інші принципи формування команди, а не звичні «договорняки». Але інформація про кулуарні домовленості свідчити про інше. Розклади поки такі, що можна говорити про зливання мера зі старою системою місцевих царьків.

Головний і зашквар: заступником у обраного від «ЄС» Володимира Борисенка буде представник медведчуківського «ОПЗЖ» Євген Грона. Саме той само Грона, котрий з батьком, у минулому скликані міськради пройшли як депутат від БПП, але перед виборами 2020 усвідомили, що вони ОПЗЖ. Саме у такій команді буде працювати Віталій Горкун від «Голосу». Він також запропонований на посаду заступника мера. Цікаво, партія «Голос» знає про таку коаліцію з ОПЗЖ?

Ще один заступник - така собі Людмила Бистра. Це людина місцевого олігарха та забудовника Володимира Шалімова. Саме він контролює дві фракції міськради «Наш край» та «Слуга народу». Зберіг своїх людей і секретар міськради, опонент Володимира Борисенка, обраний від «Слуг народу» Владислав Байчас. Скоріш за все заступником з бюджетних питань може бути перепризначена Тамара Матяш. Архітектурними та земельними питаннями і далі опікуватимуться Сергій Лещенко і очікується призначення Лариси Даценко. Обоє вірні «слуги» Владиславу Байчасу.

З такими кадрами Володимир Борисенко буде весільним генералом. Ау,  ?!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.