Анатолій Шарій - пес на короткому кремлівському повідку

16 лютого 2021, 18:41
Власник сторінки
военный инженер
0
35
Анатолій Шарій - пес на короткому кремлівському повідку

Друг наших недругів. Ворог України, її майбутнього та її людей. Брехун, боягуз та нікчема. Зараз десь далеко в Іспанії, бо пхати носа на українську територію йому дуже страшно.

Нещодавно закінчилася пресконференція, на якій активісти Демократичної сокири презентували українським ЗМІ результати спільного з розслідування, з якого випливає, що скандал з плівками Деркача не міг би відбутися без такої людини, як Анатолій Шарій:

"Толік, наприклад, є одним із топ-спікерів на цю тему. Він переконував українців та американців у справжності плівок. Він вимагав негайно відкрити надумані кримінальні справи.

Також в ході розслідування знайшлися інші зацікавлені у зриві американських виборів люди — Портнов (радник Януковича, один із очільників розстрілу на Майдані), Медведчук (кум Путіна), Коломойський (олігарх) та інші особи.

Цього тижня матеріали розслідування отримають Міністерство фінансів США (The U.S. Department of the Treasury), Держдеп США (U.S. Department of State), республіканці, демократи, американські ЗМІ та громадські організації, посольство в Іспанії (Embajada de Ucrania en el Reino de España) та влада багатьох інших країн Євросоюзу. А ми будемо супроводжувати цей проект, поки люди, які в інтересах Росії атакують нашого стратегічного партнера, не попадуть в санкційні списки і не понесуть певних моральних та фінансових втрат.

Розслідування — це лише початок довгої кропіткої роботи з «обнулення» Шарія і компанії — їхнього впливу, авторитету та політичної ваги.

Коли наші партнери з InformNapalm викрили у роботі на Росію Дубінського, а ми допомогли забанити його рахунки та YouTube-канал, ви питали, чи можна так само з Шарієм. Можна, але зробимо ми трохи більше зусиль для такого покидька як Толік нам не шкода.

Нас чекає довга робота. На місяці, а може й роки. Ви бачили наші фінансові звіти — вони складаються з маленьких сум декількох тисяч українців, а Шарій отримує гроші у спортивних сумках олігархічного походження".

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: расследование,санкции,Анатолий Шарий,Андрей Деркач,Александр Дубинский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.