«Розправа» з усіма опонентами за схемою заборони телеканалів

03 лютого 2021, 22:04
Власник сторінки
управлінець
0
82

По суті, олігархи і великий бізнес, через цю схему стають вразливими, а Офіс Президента отримує всю повноту влади.

Офіс Президента заготовив «розправу» з усіма іншими опонентами за схемою заборони опозиційних трьох телеканалів (Медведчука). Тепер це напевно будуть використовувати при перемовинах з олігархами (лякати і шантажувати).
Перший на черзі під роздачу Петро Порошенко - це необхідно Офісу Президента для знищення негативних меседжів на свою адресу. Напевно, канали Порошенка, мали ж таку саму історію,як в Медведчука, але західне лобі ще не дало згоду на політичні репресії проти Петра Олексійовича (поки лякають) і тримають його на гачку. Він це розуміє.
На мою думку, заходи будуть розвиватися по відношеню Порошенка так, що його будуть змушувати піти на політичну пенсію за власним бажанням. Це вигідно всім.
Коломойський також розуміє, що його активи в небезпеці, Ахметов також не в захваті від такого механізму, який отримав Зеленський.
По суті, олігархи і великий бізнес, через цю схему стають вразливими, а Офіс Президента отримує всю повноту влади.
Тепер не буде критики президента та влади з телебачення, механізм швидкого напрацювання електорату, прийдеться тепер працювати уже не язиком, говорячи все, не відповідаючи за обіцянки, а напевно знаходити нові шляхи, які приведуть до перших місць в соціальних опитуваннях.
Можливо появиться місце уже не для олігархічних політичних проектів, а почують пересічних українців, які не мали змоги попасти на телеканали, так як для них просто не по карману?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Медведчук,Порошенко,телеканал
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.