Вакцинація від COVID-19: на Херсонщині сформовано 11 мобільних бригад

28 січня 2021, 21:27
Власник сторінки
0
15

Імунізація населення безпечною та ефективною вакциною проти коронавірусної хвороби COVID-19 є найважливішим компонентом стратегії Уряду у подоланні пандемії.


Прем’єр-міністр Денис Шмигаль наголосив, що Уряд має чіткий план дій з проведення вакцинації, законтрактував необхідну кількість доз вакцини та підготував для цього логістичну інфраструктуру, або розпочати кампанію з вакцинації вже у лютому.

За словами Прем’єр-міністра, перший етап процесу вакцинації буде відбуватися за допомогою спеціальних бригад. Склад бригад вже сформований поіменно.

«Буде працювати більше 500 мобільних бригад. Другий та подальші етапи вакцинації планується проводити у понад 4 тисячах пунктів щеплень. Для належної мотивації зараз спільно з НСЗУ розробляється окремий пакет медичних послуг, який покриє витрати закладів на організацію та проведення вакцинації», — підкреслив Денис Шмигаль.

Так, на Херсонщині сформовано 11 мобільних бригад для вакцинації від COVID-19 та 40 пунктів щеплення.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.