СБУ блокувала контрабанду анаболіків на 65 мільйонів

11 грудня 2020, 13:18
Власник сторінки
военный инженер
0
23

Правоохоронці заблокували діяльність міжрегіонального організованого угруповання, яке спеціалізувалось на нелегальному переправленні анаболічних препаратів за кордон.

Учасники злочинної групи налагодили механізм незаконного збуту до європейських країн та РФ заборонених до вільного обігу сильнодіючих речовин, зокрема «метандієнону» та «нандролону». Також зловмисники реалізовували препарати на території України.

Свою продукцію фігуранти пропонували на сторінках створених ними спеціалізованих сайтів і доправляли товар замовникам поштовими сервісами, а також через кур’єрів, які входили до складу угруповання.

За попередніми оцінками, за весь період своєї протиправної діяльності учасники групи реалізували товару на суму понад 65 мільйонів гривень.

Правоохоронці затримали одного з кур’єрів під час спроби прихованого переміщення партії стероїдів до однієї з країн ЄС.

Під час обшуків за місцями проживання та складських приміщень фігурантів виявлено банківські картки, засоби зв’язку, гроші, одержані злочинним шляхом та комп’ютерну техніку з доказами протиправної діяльності. Також вилучено партію сильнодіючих препаратів на суму майже 3 мільйони гривень за цінами чорного ринку.

Зловмисникам загрожує до 20 років позбавлення волі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СБУ,контрабанда,наркоторговля,Євросоюз
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.