СБУ затримала снайпера «ЛНР» у Харкові

25 листопада 2020, 12:12
Власник сторінки
военный инженер
0
23
СБУ затримала снайпера «ЛНР» у Харкові

СБУ затримала снайпера терористичної організації «ЛНР» у Харкові, де він переховувався від правоохоронних органів.

Оперативники та слідчі СБУ встановили, що у 2015 році мешканець Харкова вступив до лав незаконного збройного формування і був призначений «командиром відділення 6 окремого мотострілкового козачого полку імені Платова».

Потім за власним бажанням перевівся до розвідувальної роти, пройшов спеціальну снайперську підготовку й отримав посаду «розвідник-снайпер».

З серпня 2015 до липня 2016 року складі диверсійних груп він виконував завдання уздовж лінії зіткнення.

У складі снайперських пар бойовик вів прицільний вогонь по військовослужбовцям Збройних Сил України в районі міста Золоте.

Звільнившись зі «служби» у бойовиків, зловмисник повернувся до Харкова, де працював на тимчасових роботах, намагаючись не потрапляти у поле зору правоохоронців.

Колишньому бойовику повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 110 та ч. 2 ст. 260 Кримінального кодексу України, які передбачають відповідальність за посягання на територіальну цілісність і недоторканість України та участь у не передбачених законом збройних формуваннях.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Харьков,СБУ,террорист,снайпер,ЛНР
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.