Ватажка підрозділу «ЛНР» засуджено до 15 років ув’язнення

18 листопада 2020, 15:50
Власник сторінки
военный инженер
0
39
Ватажка підрозділу «ЛНР» засуджено до 15 років ув’язнення

Злочинець добровільно приєднався до терористичного угруповання «15-й батальйон територіальної оборони народної міліції ЛНР «Брянка СССР» і був заступником командира терористичного підрозділу.

Контррозвідники СБУ встановили, що мешканець тимчасово окупованої Брянки на Луганщині у 2015 році добровільно приєднався до терористичного угруповання «15-й батальйон територіальної оборони народної міліції ЛНР «Брянка СССР». До липня 2017 року він був заступником командира терористичного підрозділу і брав участь у бойових діях проти сил антитерористичної операції.

Зараз бойовик переховується від правосуддя на тимчасово непідконтрольній українській владі території Донецької та Луганської областей.

Засудженого оголошено у розшук за вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 (участь у діяльності терористичної організації) Кримінального кодексу України.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СБУ,війна,ДНР,ЛНР,война на Донбассе
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.