СБУ викрила бандформування, до якого входили колишні та нинішні правоохоронці

24 жовтня 2020, 12:20
Власник сторінки
военный инженер
0
219

До складу групи входило майже 100 учасників. Крім правоохоронців - представники кримінального середовища та працівники охоронних фірм.

СБУ повідомила про затримання більше 100 осіб, зокрема діючих і колишніх силовиків, які у складі злочинного угруповання незаконно стежили за громадянами і прослуховували їх.

 Зловмисники діяли під прикриттям "охоронно-детективної компанії", незаконно використовувало технічні засоби для негласного отримання інформації та контролю за трафіком з'єднань абонентів мобільного зв'язку.

До складу групи входило майже 100 учасників. Крім правоохоронців - представники кримінального середовища та працівники охоронних фірм.

Фігуранти спеціалізувалися на наданні послуг щодо незаконного стеження за громадянами, брали участь у рейдерських захопленнях, тероризували підприємців, а також збували зброю, вибухівку і наркотики.

В рамках кримінального провадження було проведено 45 обшуків у Харкові, Житомирі і Хмельницькому. Вилучено спецзасоби для негласного отримання інформації, боєприпаси і наркотичні речовини.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення чотирьом організаторам і активним учасникам угруповання про підозру і обрання мір запобіжних заходів. Тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності всіх учасників групи.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СБУ,организованная преступность
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.