Спартанці повертаються.

08 жовтня 2020, 15:20
Власник сторінки
0
10

Правий сектор

І так, дочекалися, у партії «Правий сектор»  врешті-решт таки оголосили про участь у майбутніх місцевих виборах в Україні. Треба  відразу зауважити, що це дуже роздратувало представників «п’ятої колони» Росії, які висувають своїх адептів на цих виборах. І звичайно, на теренах інтернету повалили тони бруду (фото та відео матеріалів нацисткою спрямованості) щодо діяльності представників «Правого сектору».
Керівництво партії врешті зрозуміло, що  будучи лише пересічними мешканцями, вони не матимуть змоги впливати на регіональну та місцеву політики.
І хоча багато опонентів цієї політичної сили звинувачують її в радикальному націоналізмі, бандитизмі, непокорі владі, підігруванні антиукраїнським силам проте, жодних прямих доказів цьому так і не було надано. Українських олігархів дуже дратує, що «Правий сектор» не влаштують «косметичні» зміни і вони продовжують свою боротьбу для досягнення своєї мети. 
Всі ми звичайно пам’ятаємо подій у Мукачевому, де відбулося збройне протистояння представників «Правого сектору» і правоохоронців. Вказані події продемонстрували, що «бренд» «ПС» може використовуватись для прикриття якихось бандитських дій як випадкових членів «ПС», так і людей, які не мають відношення до організації, але прикриваються назвою «Правого сектору». Я як і багато інших людей вважаю, що «Правому сектору» напередодні місцевих виборів варто було б об’єднатись з більш досвідченою політичною силою, такою наприклад як ВО «Свобода». Бо певна стабілізація в Україні (послаблення бойових дій на Сході України) загострила проблему пошуку «ПС» власної «політичної ніші» і спричинила до конфлікту в організації, що призвів у підсумку до відставки Д. Яроша з посади керівника «Правого сектору». Проте, вплив Яроша в праворадикальному секторі неофіційно залишиться,
і на мою думку Дмитру необхідно повернутися до «Право сектора» навіть не зважаючи на слова багатьох українських чиновників, що «Правий сектор» наповнений провокаторами пов’язаними з ФСБ. 
Звичайно, всі ці думки мають право на існування, але варто не забувати, що в критичні періоди «Правий сектор» виявлявся на передовій, а от коли події заспокоювались, то частина політиків і експертів відразу починала говорити про непотрібність «Правого сектору», який, на їхню думку, становить загрозу для суспільства. Наразі подальша доля «Правого сектору» багато в чому залежитеме від того, як розвиватимуться події в Україні. Імовірність загострення ситуації існує, і в цьому випадку не виключена поява «Правого сектору» в перших рядах протестувальників. Проблема лише в тому, хто очолить цей рух і якими методами здійснюватиметься протест, а він за відчуттями, не за горами.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.