В Одесі СБУ затримала групу наркоділків, що діяли по всій Україні

06 жовтня 2020, 12:22
Власник сторінки
военный инженер
0
24

В Одесі співробітники Служби безпеки України блокували діяльність угруповання наркодилерів, які через інтернет збували заборонені речовини клієнтам по всій Україні.

До складу групи входило шестеро місцевих мешканців. Наркотики ділки закуповували в оптових постачальників і перепродавали через власний інтернет-сайт та закриті групи в одному з популярних месенджерів. Товар замовникам доставляли кур`єри, а на території регіону наркотики збували через закладки.

Щомісяця зловмисники продавали амфетаміну та екстазі на понад мільйон гривень за розцінками чорного ринку. Під час обшуків за місцями проживання затриманих правоохоронці вилучили комп`ютери й мобільні телефони із даними про наркотрафік, банківські картки та інші докази протиправної діяльності. У помешканні організатора виявлено амфетамін, канабіс та екстезі, які направлені на експертизу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СБУ,Одесса,наркоторговля
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.