У Харкові курсанти Національного юридичного університету склали присягу

14 вересня 2020, 09:24
Власник сторінки
0
8

Заступник Голови Служби безпеки України Олександр Якушев взяв участь у церемонії складання присяги курсантами Інституту підготовки юридичних кадрів НЮУ імені Ярослава Мудрого.

"Ви стаєте частиною дружньої команди Служби безпеки України і відсьогодні я маю повне право називати вас колегами. Вимоги до співробітників Служби безпеки завжди були високими: професійність, витримка, доброчесність, сила волі. Навчання не буде легким, але вірю, що ви пройдете цей шлях гідно", – підкреслив Олександр Якушев.

За його словами, юні українські патріоти дозволять Службі якісно виконувати обов’язки, покладені на неї державою.

"Всіх нас об’єднує головна мета – щоб громадяни України жили в безпеці й не відчували загроз", – наголосив заступник Голови СБУ.

У цьому році в рамках державного контракту спеціальну підготовку в Університеті розпочнуть 36 майбутніх юристів, яким гарантовано престижну, але й відповідальну роботу в Службі безпеки України
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.