У Києві СБУ викрила угрупування, яке займалось контрабандою зброї

06 вересня 2020, 14:38
Власник сторінки
военный инженер
0
48

Впродовж 2020 року учасники злочинного угрупування отримали понад 100 відправлень з-за кордону. Серед зброї були: Glock, Ruger та рушниці Hatsan.

У Києві СБУ викрила злочинне угрупування, яке займалось контрабандою та збутом зброї на території України.

Працівники Служби безпеки затримали організатора під час отримання чергової партії з комплектуючими до бойового пістолета.

За даними слідства, комплектуючі до вогнепальної зброї зловмисники замовляли на спеціалізованих сайтах в одній із країн Північної Америки. До України запчастини прибували через міжнародні сервіси онлайн-доставки під виглядом спортивного спорядження.

Після комплектації зброї, її продавали на інтернет-аукціонах.

Впродовж 2020 року учасники злочинного угрупування отримали понад 100 відправлень з-за кордону. Серед зброї були: Glock, Ruger та рушниці Hatsan.

Затримали організатора угруповання під час отримання чергової міжнародної посилки із комплектуючими до бойового пістолета.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Киев,СБУ,торговля оружием
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.