Кличко під тиском змусив Київраду віддати Льодовий стадіон Алієву під забудову

11 серпня 2020, 10:23
Власник сторінки
український політик, лідер партії “Рідна країна”
2
10219
 Кличко під тиском змусив Київраду віддати Льодовий стадіон Алієву під забудову

Мер Києва Віталій Кличко тиском змусив депутатів Київради віддати недобудований Льодовий стадіон великому забудовнику Вагіфу Алієву під будівництво торгово-розважального центру


Замість спортивного комплексу тут може з’явитися найбільший торгово-розважальний центр. Останні 10 років київська влада нас переконувала, що на місці Льодового стадіону буде найбільший спортивний об’єкт. Не лише для професійних спортсменів, а й для дітей, молоді та всіх киян.

Натомість останнє рішення Київради на чолі з Віталієм Кличко, який натиснув на депутатів, зруйнувало ці сподівання мешканців української столиці. І тут знову можуть з’явитися хмарочоси. І лише один спортивний зал для баскетболу та хокею.

Наголошую, що Віталій Кличко разом з депутатами Київради пролобіювали інтереси забудовника Вагіфа Алієва та дозволили підконтрольному йому ТОВ «Укрсоцстроінвест»на площі в 3,7 Га будувати житло, офіси та торгівельну інфраструктуру в рамках найбільшого ТРЦ столиці.

Також хочу нагадати, що забудовники не виконали свої інвестиційні зобов’язання до 2020 року, але Київрада на чолі з Кличком продовжила термін будівництва до 2030 року.

Наша команда Громадського руху “Рідна країна” зробить все, щоб в українській столиці з’явилося найбільше спортивне містечко для всіх киян, а не ТРЦ в інтересах забудовників. Настав час навести лад в Києві!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Киев,Стадион,местные выборы,Виталий Кличко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.