СБУ попередила нанесення мільйонних збитків Укрзалізниці

04 серпня 2020, 15:55
Власник сторінки
военный инженер
0
18
СБУ попередила нанесення мільйонних збитків Укрзалізниці

На Харківщині СБУ попередила заподіяння державі мільйонних збитків під час проведення відкритих торгів.

Конкурс на закупівлю обладнання до рухомого складу «Південна залізниця» оголосила у червні цього року. Загальна сума контрактів на постачання комплектуючих мала становити понад 2,8 мільйона гривень. Водночас за результатами перевірки, ініційованої СБУ та керівництвом регіональної філії «УЗ», було виявлено грубі порушення умов тендеру. Зокрема, фірми-конкурсанти не надали документи щодо технічних умов на виготовлення продукції, сертифікати дистриб'юторів та іншу документацію.

Наразі проведення торгів скасовано. Завдяки своєчасному втручанню та взаємодії правоохоронців та керівництва держпідприємства не допущено мільйонні економічні збитки державі. Крім того усунуто потенційну загрозу виникнення надзвичайних ситуацій на залізничному транспорті та порушення сталого функціонування галузі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СБУ,Укрзалізниця,госзакупки,торги,Харківська область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.