Агент “Казбек”-Портнов та його злочини проти України

23 липня 2020, 20:45
Власник сторінки
военный инженер
0
40
Агент “Казбек”-Портнов та його злочини проти України

Андрій Портнов в інтересах і за кошти російського агресора свідомо брав участь і особисто керував інформаційними операціями проти низки галузей економіки України.

Головна мета росії – це знищення України як Держави. Саме тому свою діяльність на знищення України російський агресор системно та цілеспрямовано веде по всіх фронтах: дипломатичному, економічному, інформаційному, політичному, воєнному та інших.

Свої агентурні мережі в Україні росія сформувала задовго до початку бойових дій. І ці мережі досі успішно розвиваються і виконують поставлені їм завдання у всіх сферах життєдіяльності нашої країни.

Завдяки тому, що радник Суркова Б. Рапопорт задокументував антиукраїнську підривну діяльність свого агента А. Портнова, сьогодні покажемо вам, як глибоко російський агресор занурив свої щупальця в одну з найважливіших сфер економіки України – Агропромисловий комплекс.

Агропромисловий комплекс України (АПК) це складова частина економіки, що поєднує в собі виробництво сільськогосподарської продукції, її сільськогосподарську переробку, матеріально-технічне обслуговування села. АПК об’єднує галузі, що виготовляють засоби виробництва та обслуговування комплексу, а також галузі зі збереження, переробки та реалізації сільськогосподарської продукції.

В АПК  три великі сфери галузей, важливі для економіки України:

-         тракторне і сільськогосподарське машинобудування; машинобудування для харчової промисловості; агрохімія (виробництво мінеральних добрив і мікробіологічна промисловість); комбікормова промисловість; система матеріально-технічного обслуговування сільського господарства; меліоративне і сільське будівництво.

-         рослинництво, тваринництво, рибальство.

-         Вся харчова промисловість; холодильне, складське, спеціалізоване транспортне господарство; торговельні й інші підприємства й організації, що займаються доведенням кінцевого продукту до споживача, включаючи оптові ринки, роздрібну торгівлю і суспільне харчування. До кожної сфери варто також віднести відповідні галузі науки і підготовку кадрів.

Під час дослідження дампу пошти Б. Рапопорта, в поле зору «Миротворця» потрапили 4 листа від кремлівського агента Казбека-Портнова, які були об’єднані однією темою – АПК.

Три з цих чотирьох листів надійшли на пошту Рапопорта 26.05.2014 року.

В першому листі Казбек-Портнов пересилає в Кремль лист, який має тему “Медиа кампания на 2014 год.pdf”. До листа вкладений файл, в якому в деталях розписаний план інформаційної медіакампанії з дискредитації Міністерства агропромислової політики України та прописано складові дискредитаційної медіакампанії: статті та коментарі в ЗМІ, так звані антикорупційні розслідування, круглі столи, телевізійні шоу на підконтрольних каналах ТБ тощо.

Портнов у цьому плані зазначає, що йому потрібні відповідні кошти на організацію інформаційної дискредитаційної кампанії.

Ще раз: зрадник Батьківщини А. Портнов просить в Кремлі гроші на дискредитаційну медіакампанію проти Державного органу України.

За відпрацьованою схемою Казбек-Портнов разом з планом медійної кампанії надсилає в Кремль інформацію про її виконавців і своїх поплічників.

Перший виконавець – голова т.зв. Української аграрної асоціації – Володимир Макар.

За  аналітичної системи , Володимир Макар є керівником Української аграрної асоціації (Код ЄДРПОУ: 38515756), зареєстрована 30.01.2013, також він має відношення і до деяких інших організацій, що працюють зокрема і в аграрній сфері.

Наразі на  Української аграрної асоціації Володимир Макар позиціонується як почесний голова.

Володимир Макар працював  Казбека, коли той був народним депутатом 5 та 6 скликань.

Також Макар був помічником депутата 7 скликання Володимира Пилипенко, члена т.зв. групи Портнова, куди він входив разом з Валерієм Писаренком та Святославом Олійником.

Макар і Портнов у 2005 році стали засновниками знову ж таки Громадської Організації “Інвестиційна Україна” (Код ЄДРПОУ: 33638917), де Макар оформлений, як керівник організації.

Інформацію про другого виконавця дискредитаційної медіакампанії Портнов надіслав в Кремль в третьому листі. Це – Мар’ян Заблоцький, т.зв. головний аналітик Української аграрної асоціації.

В 2019 році Заблоцький і Макар  в інтересах Кремля ще одну ширму – ГО з тією ж назвою – “Українська аграрна асоціація” (Код ЄДРПОУ: 42825315).

Заблоцький був помічником депутатів 7 та 8 скликання Володимира Пилипенка (разом з Макаром) і Олексія Мушака.

Інформаційні диверсії Заблоцького проти України в інтересах Кремля були оцінені партією “Слуг”, яка втулила його у свої списки на позачергових виборах до Верховної Ради України в 2019 році за №82.

Однією з найкращих легенд прикриття для агентури є т.зв. боротьба з корупцією. Заблоцький, як свідомо працюючий на Кремль під кураторством досвідченого зрадника Портнова, не став виключенням. Всю свою діяльність на користь Кремля він вирішив легалізувати під виглядом десятків псевдоантикорупційних публікацій в рамках дискредитаційних медіакампаній, які були схвалені, затверджені і профінансовані в Кремлі.

Дуже цікавим з точки зору відкриття справи про Державну зраду всіх зазначених вище осіб: Портнова, Макара, Заблоцького, – виявився четвертий лист Портнова в Кремль. В ньому був звіт про виконану роботу з організації і проведення дискредитаційної медіакампанії.

На бланку Української аграрної асоціації містяться відомості про події та публікації в українських ЗМІ відповідно до теми погодженої з Кремлем дискредитаційної медіакампанії, вказано авторів публікацій – Макар і Заблоцький.

Також в звіті, який має загальний обсяг 12 сторінок, наведені скорочені тексти публікацій з посиланнями. Все – російською мовою.

Звіт підтверджується відкритими джерелами. Наприклад, в  Мар’яна Заблоцького на сайті Української Правди присутні публікації, що наведені у надісланому агентом Казбеком до Кремля звіті.

Зверніть увагу, Звіт на бланку Української аграрної асоціації, надісланий Портновим в Кремль, написано російською мовою. Не зважаючи на те, що більшість публікацій виходила в ЗМІ українською. Такий переклад, з української на російську, як ми бачимо в листі Рапопорту, може пояснюватися лише одним – це зроблено для зручності замовника, і цей замовник з росії. Більше того, виконавець розумів, перед ким він звітує про виконане завдання.

Тут показано лише одну з багатьох диверсійних операцій, які проводились зрадником Батьківщини А. Портновим і його поплічниками в інтересах Кремля.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Портнов,Казбек,державна зрада
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.