В Луцьку відбулася театральна вистава режисера Авакова

23 липня 2020, 16:32
Власник сторінки
военный инженер
0
34
В Луцьку відбулася театральна вистава режисера Авакова

Звичайно добре, що все завершилось без жертв, але жаль, що в нашому театрі абсурду останніх років з'явилась ще одна п'єса – спецоперація Арсена Авакова "Бумеранг".

Я звичайно не спеціаліст із спецоперацій і знешкодженню терористів в автобусах. Але, що це була за циркова вистава.

Терорист виходить і здається декільком правоохоронцям, на нього вдягають кайданки, заручників починають виводити з автобусу. І після цього через секунд 30 підлітає БТР з бійцями, у яких всі події були в полі зору. Ну гаразд, припустімо поспішили на допомогу людям, однак навіщо кидати світлошумову гранату і тягнути з собою драбину.

Розумію, що бійці просто виконували наказ керівництва щодо штурму, тому і питання до поліцейських чинів: "ви там при пам'яті ? Чи може бойовиків передивились?".

Звичайно добре, що все завершилось без жертв, але жаль, що в нашому театрі абсурду останніх років з'явилась ще одна п'єса – спецоперація Авакова "Бумеранг".

Ми бачимо на відео з іншого ракурсу, як насправді "героїчно затримували" луцького терориста. Він просто вийшов та тупо чекав…

У зв’язку із чим є пару питань: по-перше, чому генерал МВС Євген Коваль, той, який на зарплату поліціянта купив собі та родичам майна на кілька мільйонів доларів, той, який сфальсифікував справу Шеремета та кинув за грати невинних людей, так от - чому він підходить та вітається за руку з ним? 

І друге питання, навіщо нам показали цирк з БТРом вибухами та іншим? Навіщо????

Думаю, відповіді - очевидні...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: теракт,спецназ,Луцк,Арсен Аваков,терорист
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.