Суд оголосив вирок «екс-міністру охорони здоров’я» Криму

15 липня 2020, 18:16
Власник сторінки
военный инженер
0
18
Суд оголосив вирок «екс-міністру охорони здоров’я» Криму

13 липня колегією суддів Дніпровського районного суду Києва за матеріалами СБУ оголошено вирок так званому колишньому міністру охорони здоров’я Криму Петру Міхальчевському,

якого звинувачували у державній зраді. Його визнано винним та призначено покарання у виді 10 років позбавлення волі.  

Міхальчевський П.С., будучи громадянином України, погодився зайняти посаду «Министра здравоохранения Автомной Республики Крым», яка є політичною посадою у незаконно сформованому  органі окупаційної влади, на той час фактично підконтрольному Російській Федерації – «Раді міністрів Автономної  республіки Крим», внаслідок збройної агресії Російської Федерації.

Під час судового розгляду встановлено, що Міхальчевський П.С. у вказаний період часу  на території окупованого Криму обіймав посаду міністра охорони здоров’я  у нелегітимному уряді, при цьому виконував адміністративно-господарські та організаційно-розпорядчі функції, що не пов’язані зі здійсненням медичної практики по лікуванню хворих цивільних осіб.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СБУ,суд,правосудие,приговор,державна зрада,міністр охорони здоров'я,аннексия Крыма
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.