СБУ викрила міжрегіональне наркоугруповання, яке постачало екстазі

25 червня 2020, 20:32
Власник сторінки
военный инженер
0
70

Екстазі й амфетамін на мільйони: у Франківську затримали наркодилерів.

СБУ викрила на Івано-Франківщині організаторів групи, яка займалася лабораторним виготовленням оптових партій психотропів для продажу. За один «виробничий» цикл фігуранти виготовляли екстазі і амфетамін на понад мільйон гривень.

Наркобізнес організували двоє місцевих жителів. Лабораторію для виготовлення психотропних речовин вони облаштували в Жовківському районі Львівської області. Періодичність «виробництва» залежала від попиту і становила кілька разів на місяць.

Для реалізації готової продукції на території західних регіонів України зловмисники залучили ще двох жителів Прикарпаття і трьох мешканців Львова.

У ході 20 обшуків за місцем «виробництва» і проживання фігурантів у Львівській та Івано-Франківській областях вилучено понад 800 піґулок екстазі, марки «ЛСД», майже 200 грамів амфетаміну, півкілограма грибів з вмістом психоактивної речовини псилоцибін і майже півкілограма канабісу. Також виявлено лабораторне обладнання для виготовлення психотропів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: наркотики,Львовская область,СБУ,Ивано-Франковск
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.