У Києві пропагандисти "ділили" Україну, тепер ділитимуть камеру в СІЗО

24 червня 2020, 08:50
Власник сторінки
военный инженер
0
35

Один із сепаратистів має російський паспорт. Злочинці закликали до створення на території нашої держави нових псевдодержавних утворень.

У Києві затримали проросійських пропагандистів, які закликали змінити територіальну цілісність нашої держави.

Провокатори розміщували у соцмережах пропагандистські матеріали, а також розпалювали ворожнечу серед населення.

Один із сепаратистів має паспорт країни-агресора. Також злочинці закликали створення на території нашої держави нових псевдодержавних утворень.

Також встановлено, що зловмисники часто були учасниками маніпулятивних сюжетів на російських пропагандистських телеканалах.

Ініційована Службою безпеки експертиза засвідчила, що відзняті зловмисниками відеоматеріали містять публічні заклики до посягання на територіальну цілісність і недоторканність України.

Під час слідчих дій за місцями проживання і тимчасового перебування учасників групи правоохоронці вилучили антиукраїнські матеріали, сценарії та звіти про антидержавні інформаційні кампанії, гроші, надані спонсорами з РФ, носії інформації та заборонену літературу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Киев,СБУ,пропаганда,сепаратизм,гражданство России,агрессия России
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.