Фальсифікату на 2.5 мільйони: СБУ “накрила” виробника контрафактного алкоголю

19 червня 2020, 17:30
Власник сторінки
военный инженер
0
19

Під час обшуків на орендованому складі у Харкові правоохоронці вилучили понад 30 тисяч пляшок готового для продажу фальсифікату.

У Харкові співробітники Служби безпеки України викрили на спробі продажу контрафакту одного із відомих вітчизняних дистриб`юторів алкоголю. У постачальника вилучено партію фальсифікату на 2,5 мільйона гривень. Оборудку організувало керівництво регіональної філії компанії, яка займається поставками алкогольних напоїв по всій території України. Одночасно із реалізацією легальної продукції зловмисники планували збувати товар невідомого походження із підробленими марками акцизного податку. Збувати горілку планували своїм постійним клієнтам – до торговельних мереж та закладів громадського харчування області.

Під час обшуків на орендованому складі у Харкові правоохоронці вилучили понад 30 тисяч пляшок готового для продажу фальсифікату. Наразі всю партію контрафакту вилучено для проведення відповідних експертиз.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: алкоголь,Харьков,СБУ,контрафакт,фальсифікація
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.